À la Carte | Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Te bestellen vanaf 17.00uur

Hoofdgerechten worden geserveerd met dikke frieten en garnituur

Sfeer special

 Dry Aged Ribeye
 Minimaal 21 dagen vakkundig gerijpt  
400 gram  59
 200 gram  35
   

Hoofdgerechten vlees

 Surf & turf  
Oosters gemarineerd buikspek en coquilles  28
Black Angus Flat Iron steak 
Boter malse steak met saus naar keuze*  30

Iberico ribfingers 
Zachte gegaarde ‘spareribs’ zonder bot  27,5

Mixed grill 
Een combinatie van botersteak, varkenshaas en kipfi let 
met saus naar keuze*  30

Kalfssukade 
Zacht gegaard kalfsvlees met balsamico-tijm saus  25

Varkenshaas 
Rosé gebakken met saus naar keuze (*) 23

Romige kip in het pannetje 
Getrancheerde kipfilet, romige tomaten-mascarponesaus, feta  22,5

Saté van kippendij 
Malse, gemarineerde kippendijen met huisgemaakte satésaus  22

(*) Keuze uit: champignonroomsaus, pepersaus of balsamico-tijmsaus

Hoofdgerechten vis en schaaldieren

 Vis van de dag
 Warme groente - bijpassende saus (dagprijs)
 Zalmfilet 
Op de huid gebakken - warme groente 27.5

Gamba’s Aoili  
Gamba “Black Tiger” scampi’s in knoflook met frietjes en gegrilde groente  24,5

Pasta Sfeer 
Gamba “Black Tiger” met een romige iets pikante saus, linguini, rucola en Parmezaanse kaas  22,5

Vegetarische hoofdgerechten

Gegrilde knolserderij steak  
Warme groente en dikke frieten 20

Cannelloni  
Gevuld met ricotta en spinazie - romige tomaten-mascarpone saus 22

Vegetarisch gerecht van de chef (dagprijs)

Kindermenu  vanaf 8

Kroket
met dikke frieten, mayonaise en appelmoes
Frikandel
met dikke frieten, mayonaise en appelmoes

Kipfilet
gepaneerde kipfilet met dikke frieten, mayonaise en appelmoes

Pasta
Liguini met Bolognesesaus



Kinderijs  choco                                                            
Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom 6  

Chocolademousse  
(in een kleinere portie) 6